Unofficial Update 3?

Post Reply
User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 2816
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: Unofficial Update 3?

Post by trueBlue »

That is a Model Plugin. There used to be a readme file or something with more information, I believe, but I can not find it. Infact there are several readme files that might be worth including and listing with regards to limitations and etc... in tS6.5 - tS7.51
Attachments
Capture.PNG

User avatar
Cellulo
Lieutenant Junior Grade
Posts: 858
Joined: 27 Sep 2012, 07:48
Type the number ten into the box: 9
Location: France
Contact:

Re: Unofficial Update 3?

Post by Cellulo »

Thanks trueBlue , i got it in the tsx folder.

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 2816
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: Unofficial Update 3?

Post by trueBlue »

I am in the process of making changes with regards to the included compiled help file.
I had to change the name of this file so that I can add a command to the Model/File Menu to open it from within trueSpace. This means that that I had to make changes to the Readme, and the ts76_manual.html files.
I also added a Search tab in the help file.

User avatar
the_ant
Chief Petty Officer
Posts: 99
Joined: 02 Jun 2009, 09:26
Type the number ten into the box: 0
Location: Perugia - Italy

Re: Unofficial Update 3?

Post by the_ant »

Please help me... :roll:

...i'm interested about installation of your "amazing unofficial #3"

....now it's about one year i've tS 761 b8 with "unofficial #2" in....so forgot the way to "reset to default context" by an icon

.....could someone show me where is it (with a picture or small tutorial)?

Thanks for your passion that keeps alive this beautiful software. :worship:

Saul
Senior Chief Petty Officer
Posts: 230
Joined: 22 May 2009, 16:50

Re: Unofficial Update 3?

Post by Saul »

@trueBlue
I cannot get the 'Deactivate workspace nav toolbar' to work in this update.
@the_ant
Attachments
default.jpg
default.jpg (40.13 KiB) Viewed 1316 times

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 2816
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: Unofficial Update 3?

Post by trueBlue »

You are welcome Cellulo and the Ant. Please do not forget to thank Clintonman as most of these updates would not be possible if it were not for him. Thanks Clinton!
Sure it does Saul. The script does not close it though. Select the X on the toolbar.
Here is a modified Deactivate/Activate script that closes and opens the WorkspaceNav toolbar.
Attachments
Deactivate Workspace NAV toolbar.zip
(2.74 KiB) Downloaded 38 times

Saul
Senior Chief Petty Officer
Posts: 230
Joined: 22 May 2009, 16:50

Re: Unofficial Update 3?

Post by Saul »

'Sure it does Saul. The script does not close it though. Select the X on the toolbar.'
Hmmm well i cant make it work, nor this new version, which is an .RsScn file?
Normally i load the 'Deactivate Workspace NAV toolbar.RsObj' by double clicking and it loads into LE. I then click Deactivate Workspace NAV toolbar button and the next time i open tS7.61 there are no NAV toolbars AND new windows that are opened have no NAV toolbar.
Perhaps the version in unofficial update 3 is operated differently?

User avatar
trueBlue
Captain
Posts: 2816
Joined: 06 Jul 2009, 22:50
Type the number ten into the box: 10

Re: Unofficial Update 3?

Post by trueBlue »

"Perhaps the version in unofficial update 3 is operated differently?"
Nope.
I have Update3 applied and I am using the same deactivate script that ships with Update3. Sorry about saving this new version as a RsScn. I fixed that. Look in the Toolbar Prototypes Encapsulator. The deactivate script renames the Prototype attribute as shown. Do you have more then one WorkspaceNav toolbar? IE: WorkspaceNav, 1
BTW: This is only a temporary solution. If you Reset the Default Context, the WorkspaceNav toolbar will be restored to it's original glory.
Attachments
Capture.PNG

User avatar
the_ant
Chief Petty Officer
Posts: 99
Joined: 02 Jun 2009, 09:26
Type the number ten into the box: 0
Location: Perugia - Italy

Re: Unofficial Update 3?

Post by the_ant »

@ Saul :bananacheers:

...and naturally...

@ Clintonman & trueBlue :worship: :worship: :worship:

Saul
Senior Chief Petty Officer
Posts: 230
Joined: 22 May 2009, 16:50

Re: Unofficial Update 3?

Post by Saul »

trueBlue wrote:Look in the Toolbar Prototypes Encapsulator.
That did it! I had an extra node, which i removed and now it works!
Thanks trueBlue and Clinton!!

Post Reply