Search found 64 matches

by lrdsatyr8
23 Jun 2019, 23:55
Forum: TechForum
Topic: Adobe Illustrator AI Path Import problem
Replies: 5
Views: 1648

Re: Adobe Illustrator AI Path Import problem

stan wrote:
21 Jun 2019, 01:21
What version of photoshop? With Photoshop 7 you can use the pen or line, polygon tool etc and then export as .ai and they load. fine. Somebody might remember the .ai version back then.
Using Photoshop CS 2019
by lrdsatyr8
21 Jun 2019, 00:08
Forum: TechForum
Topic: Adobe Illustrator AI Path Import problem
Replies: 5
Views: 1648

Adobe Illustrator AI Path Import problem

Ok.... here's the problem... I create a path in Photoshop and save it as an AI file, then when I try to import the path in TS 7.61b, I get these error messages... [ MsgBox Title: PostScipt Warning ] This Adobe Illustrator file requires resources with versions different than those available. Attempti...
by lrdsatyr8
16 May 2019, 13:04
Forum: General Discussion
Topic: Fixing Axis Rotation of all Subitems in a group
Replies: 1
Views: 720

Fixing Axis Rotation of all Subitems in a group

Ok... here's a new one I have been battling... Let's say you create a group of objects (let's say thin cubes) and you join them all together into a group. Now, when you take another cube and Object Intersect it with the group, the new object that is created, all the axis' rotation in each of the sub...
by lrdsatyr8
19 Mar 2019, 15:48
Forum: General Discussion
Topic: Stopping Shadows against walls
Replies: 2
Views: 611

Stopping Shadows against walls

Ok... here's a problem I've been having, and I really don't know how to solve it. I want to take advantage of the global lighting environment... however, whenever I use a Global Environment light when I render if I have a wall against a floor, it casts a shadow on the wall itself. Now I know I can t...
by lrdsatyr8
26 Oct 2017, 20:57
Forum: Bugs and Workarounds
Topic: Defaults and layer settings problem
Replies: 11
Views: 5710

Re: Defaults and layer settings problem

Well... now it's doing it again and this time what I did before doesn't work. Deleting the DEFAULT.CTX file doesn't work at all. It creates a new file but with the default libraries. This is gonna drive me crazy!
by lrdsatyr8
25 Oct 2017, 20:19
Forum: Bugs and Workarounds
Topic: Material Panel Disappeared
Replies: 2
Views: 1029

Material Panel Disappeared

Ok... here's a new one for ya'll... I got TS 7.61b installed on a Win7 machine. The panel where the Material Editor should be isn't there and whenever I try to bring it up by double clicking the palette icon, it doesn't open at all. I thought that maybe I closed down the panel and shrunk it down to ...
by lrdsatyr8
04 Jan 2017, 14:20
Forum: Bugs and Workarounds
Topic: Defaults and layer settings problem
Replies: 11
Views: 5710

Re: Defaults and layer settings problem

I may be wrong but when something is not working as expected in ts it is usually the file named default.ctx in TS. Make a backup copy by renaming it to default.bak01 and then when you start ts again it will automatically create a new clean default.ctx file. Give that a try. FINALLY!!! This has been...
by lrdsatyr8
03 Jan 2017, 20:26
Forum: Bugs and Workarounds
Topic: Defaults and layer settings problem
Replies: 11
Views: 5710

Re: Defaults and layer settings problem

Well for the first time I had a library that I loaded come back when reopening.. What I did was create a new project. So I learned something today, just go into the "project library" and create a new project and your libraries will load when you open. .. :bananatyping: :geek: That sounded like a gr...
by lrdsatyr8
02 Jan 2017, 19:40
Forum: Bugs and Workarounds
Topic: Defaults and layer settings problem
Replies: 11
Views: 5710

Re: Defaults and layer settings problem

I had no problems with this before... it just started happening recently. Before whenever I loaded up TS all the libraries I had been using before loaded as well (lights, colors, objects, etc), but now whenever I load TS the only libraries that are loaded are the default ones and I have to manually ...
by lrdsatyr8
14 Dec 2016, 13:29
Forum: Bugs and Workarounds
Topic: Defaults and layer settings problem
Replies: 11
Views: 5710

Defaults and layer settings problem

Ok... this just started happening recently with my 7.61, but for some reason all my libraries default back to the original TS libraries and not the last used one (if I last used my MISC library before it would load the MISC library when I started TS, but now its loading the original TS Default libra...